Gratis fotobewerkingsprogramma

Gratis fotobewerkingsprogramma online

De verzameling

Bijna iedereen heeft wel een grote digitale fotocollectie. En niet alleen op zijn pc, maar ook vaker online. Vaak zijn ze met hetzelfde toestel gemaakt en hebben ze allemaal een beetje een overeenkomstige stijl. Erg variërend zijn ze dan niet meer.

De oplossing!

Wat is er dan handiger dan een gratis fotobewerkingsprogramma online, waarmee je je persoonlijke collectie net dat extra vleugje sfeer kunt geven. Hieronder volgen een aantal gratis fotobewerkingsprogramma’s online. Laat je creativiteit de vrije loop!

Welke effecten?

De meeste programma’s zijn wel bekend met de gangbare effecten van deze tijd. Naast bijknippen en kleuren aanpassen bevatten ze vaak ook het express ouder maken van foto’s (zoals polaroid effecten) en het creëren van artistieke kunstjes (een Andy Warhol effect).

De handigste gratis fotobewerkingsprogramma’s online

Allereerst is een van de handigste Pixlr-o-matic (http://www.pixlr.com). Met zijn eenvoudige layout ben je in een paar klikken verzekerd van een leuk resultaat. Daarnaast hebben Rollip (http://www.rollip.com) en Polaroin een snelle optie tot het maken van een “Pollaroidje”, wij gebruikten Rollip zelfs voor de social media beelden van onze spirituele webwinkel Nasma, en dat werkte perfect!. Tot slot en zeker interessant is tiltshift maker (http://www.tiltshiftmaker.com). Bij dit programma lijken de grote objecten op je foto ineens in Madurodam te staan! Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.